top of page

SAAVU MEILLE NAUTTIMAAN VILLIRUUASTA JA PAIKALLISISTA HERKUISTA!

Ruokaperinteisiimme ja arvoihimme ovat aina vahvasti liittyneet ympäröivän erämaan järvistä ja metsistä pyydetyn kalan ja riistan, marjojen ja sienien tarjoaminen. Tahdommekin kattaa teille paikallista villiruokaa parhaimmillaan!

Vuotunki Baking by Kriss 081017 (129 of

Villiruokaa parhaimmillaan

NP_WildFood_logo_RGB.png

Tilausravintolamme valmistaa parhaat paikalliset villiruokaherkut juuri teidän tarpeisiinne! Suosimme paikallisia aineksia, haluamme tietää mistä tarjoamamme ruoka tulee ja kuka sen on pyydystänyt tai poiminut. Näin tiedämme tarjoavamme asiakkaillemme aina laadukkaita ruokailuhetkiä! Olipa kyseessä perhejuhla, kaveriporukan illanvietto tai esimerkiksi työpaikan virkistäytymisilta, kanssamme saatte aina keskittyä nauttimaan tunnelmasta ja pöydän herkullisista antimista.

Tilausravintolan lisäksi Pohjolasta löydät kausittain vaihtelevia ruokailukokemuksia, joihin voitte saapua pöytävarauksella perheenä, pariskuntana tai esimerkiksi ystäväporukalla! Löydät tietoa vaihtuvista ruokailukokemuksista nettisivuiltamme sekä somesta. 

KAUDEN HERKKUHETKET

pp_kiehkura_valk-03.png
Pohjolan_Pirtti_Kievari_ulkokuva_6 copylowres.jpg

Kesäkahvila ja Tapahtumia

Kesäkahvila 2024 Pirtillä

(Saarenkyläntie 1)

20.6.  alkaen to-la klo 11-15.

Tapahtumia Kievarilla

(Saarenkyläntie 3):

Kamarimusiikkikonsertti  4.7. klo 1900.

Yhteislauluilta 17.7. klo 1900.

Päivä paikallisena

Saavu Pohjolan Pirttiin 
nautiskelemaan paikallisten metsien jokien ja järvien antimista!

Villiruokapäivällinen ennakkovarauksella kesäkaudella tiistai-iltain

ja talvikaudella tiistaisin ja perjantaisin.

TILAUSRAVINTOLA

pp_kiehkura_valk-03.png
_DSC0875_edited.jpg

Tilausravintola

Haluaisitko järjestää yksityisen ruokailusi tai merkkipäiväsi meillä? Kerro millaiselle hetkelle sinulla on tarvetta ja luodaan teille täydellinen kokonaisuus yhdessä!

Vuotunki Kataja wood by Kriss 280917 (87

POHJOLAN PIRTTI

Pohjolan Pirtti on oiva paikka erilaisten juhlien järjestämiseen. Vanhassa pirtissämme onkin sen historian aikana vietetty ikimuistoisia syntymäpäiviä, valmistujaisia, häitä ja muita elämän tärkeitä juhlatilaisuuksia.

Pohjolan Pirtissä on tilaa noin 50 hengen tilaisuuksille. Suunnittelemme mielellämme kanssanne juhlatilaisuuden, joka vastaa juuri teidän toiveitanne. Järjestämme juhliinne liittyvän tarjoilun sekä koristelut yksityiskohtia myöten, joten tärkeänä päivänä teidän tarvitsee vain nauttia tunnelmasta!

_DSC0854.jpg

POHJOLAN KIEVARI

Pohjolan Pirtin naapurissa sijaitseva Pohjolan Kievari on Vuotungin vanhan kansakoulun tiloihin rakennettu tilausravintola ja tapahtumien pitopaikka. Kievarin vanhat hirsiseinät kertovat tarinaa rakennuksen monista vaiheista ja käyttötarkoituksista. Pohjolan Kievari on mainio paikka erilaisten tapahtumien ja perhejuhlien järjestämiseen ympäri vuoden 

Kunnostetuissa hirsiseinäisissä saleissa on tilaa 80-100 hengelle. Pohjolan Kievarissa voit viettää ikimuistoiset juhlat, maalaisromanttiset häät tai vaikkapa arktiset puutarhajuhlat keskellä talvea!

Kysyttävää ruokapalveluistamme, muista tuotteistamme tai tuotteiden yhdistämisestä keskenään?

Ota mehin rohkeasti yhteyttä myös sähköpostitse osoitteesta: info@pohjolanpirtti.fi 

Ruokailutuotteet
Tilausruokailu
bottom of page