top of page

VIETÄ IKIMUISTOISET JUHLAT POHJOLAN PIRTISSÄ & KIEVARISSA

Pohjolan Pirtti & Kievari on oiva paikka erilaisten juhlien järjestämiseen. Vanhassa pirtissämme onkin sen historian aikana vietetty ikimuistoisia syntymäpäiviä, valmistujaisia, häitä ja muita elämän tärkeitä juhlatilaisuuksia.

Anna meidän olla osana mahdollistamassa elämäsi tärkeimpien hetkien järjestämisessä ja keskity nauttimaan tunnelmasta!

_DSC4881.jpg

Mikä tilaisuutesi onkaan, haluamme tehdä siitä kanssasi täydellisen.

Historiallisen upeassa miljöössämme järjestät ikimuistoiset juhlat tilaisuudesta riippumatta. Vietä häät, valmistujaiset, muistotilaisuudet, merkkipäivät ja muut perhejuhlasi tiloissamme, jotka huokuvat maalaisromantiikkaa ja menneen ajan tarinoita.

Suunnittelemme tilaisuudet aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta jokainen juhlapäivä on aina viettäjänsä näköinen ja täydellinen juuri teidän tarpeisiinne. Järjestämme juhliinne liittyvän tarjoilun sekä koristelut yksityiskohtia myöten, joten tärkeänä päivänä teidän tarvitsee vain nauttia tunnelmasta!

_DSC0875_edited.jpg

Järjestä yksityistilaisuutesi meillä

Haluaisitko häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai muut merkkipäiväsi meillä? Kerro meille millaiselle hetkelle sinulla on tarvetta ja luodaan teille unohtumaton juhlapäivä yhdessä!

_DSC0913.jpg
Häät
Järjestä hääsi upeassa historiallisessa miljöössä, joka huokuu maalaisromantiikkaa. Olipa teemasi  talven ihmemaa tai kesäyön unelma, Pohjolassa järjestät tunnelmantäyteiset juhlat
Merkkipäivät
Järjestä Pohjolassa hauskat ja lämminhenkiset syntymäpäivät, vuosipäivät, valojen uusimiset ja muut merkkipäiväsi aina itsesi näköisellä tavalla!
Valmistujaiset
Valmistujaiset ovat yksi elömän merkittävimmistä virstanpylväistä. Anna meidän auttaa järjestämään valmistujaisjuhlasi ja koko perhe voi keskittyä juhlimaan tärkeää hetkeä!
Sukujuhlat
Vietä sukujuhlasi Pohjolan Pirtin & Kievarin  lämminhenkisessä ympäristössä!  Pohjolassa arvostetaan sukujuuria yli kaiken ja haluamme  auttaa sinua ja sukuasi viettämään mitä parhaimmat yhteiset hetket!
Muistotilaisuudet
Tule meille pitämään arvokas ja tunnelmallinen muistotilaisuus. Me pidämme huolta siitä, että saat keskittyä päivänä tärkeimpään: Muistamaan sinulle rakasta ihmistä perheesi ja rakkaidesi kanssa.
Merkkipäivät
bottom of page