top of page

NAUTI JOULUSTA JA TALVESTA POHJOLAN PIRTISSÄ & KIEVARISSA!

Pohjolan Pirtin & Kievarin maalaismiljöössä joulu ja talviaika tuntuu aidolta, tunnelmalliselta, aivan kuin aika olisi pysähtynyt menneisyyden talviin!

Vierailu joulupukin luona on ikimuistoinen hetki perheen pienimmille ja talvisista ulkoiluhetkistä kuvankauniissa maisemissa nauttii koko perhe!

Joulupukki 171216 (193 of 203).jpg

Hauskaa touhua koko talveksi!

Pohjolan Pirtin & Kievarin maalaismiljöössä joulu tuntuu aidolta, tunnelmalliselta, vanhan ajan joululta. Vietä pikkujoulua omalla porukalla tai liity avoimeen pikkujouluiltaamme. Vierailu joulupukin luona on ikimuistoinen hetki perheen pienimmille ja muuten vain joulumielisille! Itse jouluaattona voit saapua nauttimaan jouluisesta tunnelmasta perinteisen jouluruoan äärelle Pohjolan kievariin!

Talvi on myös Pohjolassa vilkkain kausista, joten siihen liittyykin joulun lisäksi myös muuta hauskaa puuhaa! Pirtissä ja pihamaalla järjestettävät aktiviteetit ovat talvista puuhailua parhaimmillaan upeissa ja puhtaissa luonnonmaisemissa. Pulkkaillaan, istutaan kodalla, puuhataan Pirtissä, saavu kanssamme touhuamaan!

TALVI JA JOULU

pp_kiehkura_valk-03.png

Retki joulupukin mökille

Saavu koko perheen voimin joulupukin mökille touhuamaan jouluisia askareita ja mäenlaskuun tonttujen, joulupukin ja muorin kanssa

Joulupukki 171216 (193 of 203).jpg

Varaslähtö jouluun

Pohjolan Kievarin avoimessa jouluillassa pääsette pienemmänkin porukan kanssa joulutunnelmaan. Tarjolla joulunmakuinen herkkukattaus Kievarin tunnelmallisissa tiloissa.

IMG_9914.JPG

Joulumuorin Keittiöstä

Maukas jouluaaton ateria 

joulumuorin keittiöstä.

Voit valita noudon keittiöstämme tai toimituksen majapaikkaasi.

pohjolanpirtti-joulumuorinkeittiosta.jpeg

Pikkujoulut omalla porukalla

Vietä Pohjolan Pirtissä tunnelmalliset pikkujoulut omalla porukalla. Joulupäivällisen kruunaa itsensä joulupukin vierailu! Ohjelmaan voidaan lisätä myös esimerkiksi joulusauna tai mäenlaskua. Ota yhteyttä ja rakennetaan teille sopiva kokonaisuus!

_DSC4054_edited.jpg

Joulusauna omalla porukalla

Tulkaa kokemaan ainutlaatuinen joulusauna Pohjolan saunapirttiin! Laatusertifioitu saunahetki sopii 1-12 hengen porukoille

Naturpolis_9902.jpg

Jouluaaton ja Joulupäivän Illallinen
Pohjolan Kievarissa

Perinteinen maaseudun joulubuffet, joka koostuu kotitekoisista perinteisistä joulun ajan herkuista. 

Joulupukki ja -muori 

vierailevat!

jouluaatto.jpg

Kysyttävää jouluisista elämyksistämme, muista tuotteistamme tai tuotteiden yhdistämisestä keskenään?

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteesta: info@pohjolanpirtti.fi 

Joulutuotteet
bottom of page