top of page

SAAVU KOKEMAAN  UNOHTUMATTOMIA ELÄMYKSIÄ!

Meillä Pohjolan Pirtissä & Kievarissa perinteet, historia ja vanhat tarinat heräävät henkiin järjestämiemme tapahtumien ja unohtumattomien elämysten kautta! 

Tule kanssamme kokemaan millaista olisi esimerkiksi kulkea päivä paikallisen kengissä! 

IMG_4385.jpg

Hauskoja hetkiä koko perheelle!

Pohjolan Pirtin & Kievarin tiloissa järjestetään jos jonkinmoista tekemistä ja mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon! Historia, perinteet ja paikallinen kulttuuriperintö on meille Pohjolassa sydämen asia, ja tarjoamamme elämykset onkin sidottu vahvasti näiden asioiden esiintuomiseen. Samanlaisia kokemuksia ei ihan joka maailmankolkasta löydy!

Palveluistamme löydät sekä varauksen kautta tehtäviä päiväaktiviteettteja kuin myös vaihtuvia yhteisölle järjestettyjä ajanviettohetkiä Pohjolan Kievarin ja sen pihapiirin alueella. Parhaiten pysyt kartalla tapahtumistamme somen kautta!

ELÄMYKSEMME

pp_kiehkura_valk-03.png
Vuotunki Baking by Kriss 081017 (65 of 1

Päivä paikallisena

Tule kokemaan aitoja suomalaisia perinteitä Pohjolaan, kun johdattelemme vieraat mennen maailman lehdille perinneleivonnan, tarinoiden ja kodalla vietettyjen hetkien siivin

IMG_9982.JPG

Arktinen Puutarhajuhla

Kievarin takapiha muuttuu talvipakkasilla kylän viileimmäksi juhlapaikaksi lumisine baareitiskeineen ja tanssilattioineen.

 

Arktinen Puutarhajuhla on ryhmille suunnattu elämystapahtuma, johon voi osallistua kerrallaan jopa 160-180 henkeä.

Kysyttävää elämyksistämme, muista tuotteistamme tai tuotteiden yhdistämisestä keskenään?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä myös sähköpostitse osoitteesta: info@pohjolanpirtti.fi 

Anchor 1
bottom of page