top of page

JÄRJESTÄ YRITYKSESI KOKOUKSET JA VIRKISTYSPÄIVÄT MEILLÄ

Tilamme soveltuvat oivallisesti myös yritysten ja yhdistysten käyttöön esimerkiksi kokousten, team building -päivien ja virkistyspäivien järjestämiseksi.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin ryhmäytyä yhteisen saunaillan tai herkullisen aterian merkeissä ahkeran työskentelypäivän jälkeen? Meillä sekin on mahdollista!

_DSC4846.jpg

Irtiotto toimistolta

Joskus on hyvä päästä irtaantumaan perinteisistä työskentelytiloista, jotta luovuus ja uudet ideat pääsevät virtaamaan. Pohjolan Pirtillä & Kievarilla järjestätte yrityksenne tai yhdistyksenne tarpeisiin soveltuvan irtiottopäivän. Järjestämme myös hauskoja hetkiä esimerkiksi virkistäytymispäivien ja pikkujoulujen muodossa. 

Oivallisten tilojen lisäksi voimme tarjota paikallista villiruokaa työskentelyn oheen tai herkullisen illallisen muodossa. Voitte myös viettää ryhmäytymispäivän saunapirttimme tiloissa jonne mahtuu yhteensä jopa 20 henkilöä. Suunnitellaan yhdessä teille soveltuva päivä Pohjolassa!

IMG_0015.JPG
Kokoukset & Team Building

Ottakaa irtiotto toimistolta ja saapukaa Pohjolan Pirtille & Kievarille työskentelemään täysin erilaiseen ympäristöön! Luonnon ympäröimänä inspiraatio alkaa väkisinkin virrata!

Virkistäytymispäivät

Viettäkää yrityksenne ryhmäytymis- ja virkistäytymispäivät Pohjolan upessa miljöössä! Herkullisen ruuan ja saunojen lisäksi meiltä löydät myös mahtavan ympäristön vaikkapa leikkimieliseen ulkoilmakisailuun tai  kodalla istuskeluun!

Pikkujoulut

Pikkujoulut ovat mahdollisuus juhlia yhdessä kuluneen vuoden saavutuksia! Pohjolan Pirtin ja Kievarin tiloissa vietät hauskat ja elämykselliset pikkujoulut! Ja saattaa meiltä tarvittaessa löytyä joulupukkikin..

Järjestä yrityksesi tai yhdistyksesi Team building -päivä, virkistäytymispäivä tai esimerkiksi pikkujoulut meillä! Ota meihin yhteyttä ja kerro millaiselle päivälle juuri teillä on tarvetta ja rakennetaan sopiva elämys yhdessä.

Järjestä yrityksesi tapahtumat meillä

Yrityksille
bottom of page