SaunaTour-ilta maaseudulla

Tervetuloa viettämään iltaa maaseudulla perheemme vieraana! Isoäidin vanhaan navettaan rakennetussa saunarakennuksessamme pääsette nauttimaan kolmen erilaisen saunan lämpimistä löylyistä ja paljusta saunatonttumme johdolla. Saunalla tarjoillaan paikallista yrttiteetä ja kotitekoista punaherukkamehua. Myös muita virvokkeita on mahdollista ostaa. Pakettiin sisältyy pyyhkeet, saunatakit ja -myssyt sekä tossut.

Illan kruunaa maukas maalaispäivällinen tilan yli 100 vuotta vanhassa pirtissä. Ruokailun lomassa isäntäväki kertoilee tarinoita tilan ja kylän elämästä ennen ja nyt.

saunatour logoHinta 135 €/aikuinen, osallistujien minimi-ikä 12 vuotta. Mikäli seurueessa on alle 12 vuotiaita lapsia, suosittelemme yksityisen varauksen tekemistä. Hinta sisältää kuljetukset, saunan ja päivällisen. Ohjelman kesto 4,5-5 h.

Saatavilla tiistaisin ja torstaisin. Ohjelma on mahdollista järjestää yksityistilaisuutena myös muina viikonpäivinä ympäri vuoden. Yksityistilaisuuden hinnan sekä vapaat ajankohdat voit tarkistaa myynnistämme. 

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ TUOTTEESTA
Pohjolan pirtti

+358 40 509 8085 | info(at)pohjolanpirtti.fi | Tietosuojaseloste