Vierailu Joulupukin mökillä

Tee riemukas retki Joulupukin mökille, jossa tapaat myös Joulumuorin sekä tontut. Järjestämme kuljetukset Rukalta ja Kuusamosta, joista matkaa mökille on noin 30 minuuttia.

Ohjelma alkaa tonttujen opastamalla mäenlaskulla, joten muistakaa pukeutua lämpimästi! Pulkkailun jälkeen nautimme makkarat ja kuumat mehut kodassa. Joulupukki ja Muori kutsuvat vieraat pirttiin, jossa Joulupukki kertoilee tarinoita elämästään. Tarinoiden jälkeen lapset nimitetään tontuiksi ja he pääsevät kokeilemaan tonttutaitojaan piparien ja pullan leivonnassa sekä joulukorttien askartelussa. Jouluaskareiden lomassa nautimme kupposen kahvia, teetä, glögiä tai Muorin kotitekoista marjamehua. Pipareita ja suklaata saa syödä niin paljon kuin jaksaa! Joulupukin postin pienestä sivukonttorista voi ostaa tuliaisia sekä matkamuistoja ja lähettää postikortteja. Ohjelman lopuksi laulamme yhdessä Joulupukille hänen suosikki joululaulunsa. Pukki palkitsee uudet tontut ahkerasta työstä pienellä lahjalla. Itse tehdyt leivonnaiset pakataan mukaan kotiin vietäväksi.

Hinta: EUR 81 / henkilö, sisältää ohjelman, kuljetukset ja pienen lahjan lapsille.

Ohjelman kokonaiskesto 4 tuntia kuljetuksineen.

Ohjelma järjestetään joka lauantai joulukuun alusta maaliskuun loppuun asti. Ohjelma on mahdollista järjestää yksityistilaisuutena myös muina viikonpäivinä ympäri vuoden. Yksityistilaisuuden hinnan sekä vapaat ajankohdat voit tarkistaa myynnistämme. 

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ TUOTTEESTA
Pohjolan pirtti

+358 40 509 8085 | info(at)pohjolanpirtti.fi | Tietosuojaseloste