Etusivu Tilausravintola

Varaukset ja tiedustelut

Puh. +358 40 509 8085

info(at)pohjolanpirtti.fi

Kaikki yhteystiedot >Pohjolan Pirtti - Tilausravintola

Pohjolan Pirtin tilausravintola sijaitsee idyllisessä yli 100 vuotiaassa päärakennuksessa Vuotunkijärven rannalla.

Haluamme tarjota teille ainutlaatuisia ruokaelämyksiä. Keittiömme loihtii vieraillemme maukkaita aterioita, perinteitä kunnioittaen. Talossa on vuosisadan alussa pidetty kestikievaria, ja tarjottu myös Paanajärvelle matkaaville majoitusta ja hevoskyyditystä. Pohjolan Pirtin ruoka- ja majoituspalveluja siivittää monta mielenkiintoista tarinaa menneiltä ajoilta.

Tavoitteemme on, että kaikki on hyvin harkittua ja valmiina viimeistä yksityiskohtaa myöten Teitä varten.

Palveluksessanne

Teemaillallisia

Suomalaisessa illassa nautitaan konstailemattomista maukkaista isoisoäidin aikaisista maalaisaterioista, joita on muunneltu nykyaikaiseen makuun sopivaksi.

Venäläisessä illassa pääset tutustumaan venäläiseen ruoka- ja juomakulttuuriin, pitkän kaavan mukaan – pelkkien alkupalojen nauttimiseen saa helposti kulumaan jopa pari tuntia! Halutessasi koulimme sinusta loistavan maljapuheiden pitäjän.

Oiva paikka perhejuhlille

Pohjolan Pirtti ja talon pihapiiri, tarjoavat upeat puitteet perhejuhlille läpi koko ihmisen elinkaaren, kuten kastejuhlat, valmistujaisjuhlat, häät tai syntymäpäivät. Tunnelmalliseen pirttiimme sopii kerralla 50 vierasta.

Pikkujoulut

Joulun lämpimät värit sointuvat hyvin yhteen pirtin punahonkaisten, jykevien hirsiseinien kanssa. Kotoisat jouluherkut, joulun perinteet ja joulupukin vierailu louovat tunnelman, jota on vaikea muualta tavoittaa.

Tunnelmallinen kota

Pihapiirissä Vuotunkijärven törmällä oleva Kota toimii mainiosti esimerkiksi tervetulotilana, ja ulkoaktiviteettien tukikohtana. Kodassa on 45 asiakaspaikka ja siellä voidaan järjestää myös ruokailuja.

Menu

Pohjolan Pirtin menusta löydät esimerkkejä ruokatarjonnastamme. Pirtin pääsalin lisäksi ruokailu voidaan järjestää kodalla, saunan takkatuvassa tai kabinetissa. Keittiömme loihtii erikoistilaisuuksia varten, teemaan ja juhlaan sopivat menut ja noutopöydät.