Etusivu Saunat

Varaukset ja tiedustelut

Puh. +358 40 509 8085

info(at)pohjolanpirtti.fi

Kaikki yhteystiedot >Vuotungin Äijän Saunat
1960-luvun navettamme on vuosikausien hiljaiselon jälkeen uuden elämäntehtävän edessä. Vanha navettarakennus kätkee tänä päivänä sisäänsä 3 erillistä saunaa, joiden lauteille sopii kerralla yhteensä n. 20 henkilöä.

Vuotungin Äijän Saunat eivät jätä sinua kylmäksi!

Äijän omaan perinteiseen puulämmitteiseen hirsisaunaan mahtuu yhtä aikaa 10 henkilöä lauteille nauttimaan makoisista löylyistä. Saunasta pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan. Terassilla puulämmitteinen hulju odottaa kylpijöitä. Rentoudu tähtitaivaan alla ja nauti Kuusamon luonnon kauneudesta.

Riihitontun saunan lauteille sopii 5 henkilöä löylyttelemään. Saunarakennuksesta löytyy lisäksi Muorin sauna 8 henkilölle. Muorin saunassa voit nauttia lempeistä höyryistä tai pehmeistä löylyistä. Sisätiloissa on kaksi erillistä pesutilaa ja pukuhuoneet, myös kaksi wc-tilaa on käytössä.

Huikopalaa

Saunomisen lomassa voi istahtaa takkatulen äärelle nauttimaan juomista. Toimitamme myös ruokia saunalle. Suosittelemme saunasärpimeksi Emännän "Huikopalaa" tai "Päivän pannua".

Kabinetti

Saunan yläkerran kabinetti on käytettävissänne saunailtanne yhteydessä kokustilaksi, ruokailu- ja seurustelutilaksi.kuumavesiallas
Takkahuone