Etusivu Ohjelmat Kesällä

Varaukset ja tiedustelut

Puh. +358 40 509 8085

info(at)pohjolanpirtti.fi

Kaikki yhteystiedot >Kesäohjelmat

 "Aurinko paistaa tai vettä sattaa, Kuusamon ihana, vihreä luonto kutsuu teidät huvittelemaan..."

Puhdas luonto, raikas ilma kutsuu teidät Kuusamoon kokemaan vihreitä elämyksiä keksiyönauringossa. Kosken kuohut, kalaisat järvet ja joet, koskematon luonto monessa muodossa antavat teidän ryhmälle ainutlaatuiset puitteet nauttia ohjelmista.

 

 

  • Mönkijäseikkailu Rukan huipulle tai yöttömän yön safarit Venäjän rajalle...
  • Koskenlaskuseikkailu alueen maineikkaissa I-IV luokan koskissa, melontaretki Oulankajoella...
  • Köysiratoja luonnon helmassa ja köysilaskeutumista Ruka Suurmäestä, kalliokiipeilyä Rukalla ja Posiolla, yön yli seikkailuvaelluksia...
  • Kalastusta Kuusamon järvissä ja jokiuomissa. Majoitus maastossa ja erätulilla valmistettu herkullinen kalaruoka laittaa asiat tärkeysjärjestykseen...
  • Vaellusratsastusta vaihtelevassa maastossa, aloittelijalle ja kokeneemmalle...
  • Vaellusretkiä Kuusamon jylhissä maisemissa tai maastopyöräilyä Rukatunturilla…
  • Erikoisempi kesäkokemus voi olla laskettelua keskikesän auringossa!

Kuusamo-Rukan ainutlaatuisessa ja puhtaassa luonnossa on mukava seikkailla. Aluetta sanotaan, eikä turhaan, Luonnon omaksi Huvipuistoksi!

Seikkailua ja nautiskelua Kitkajoen maisemissa

Koskenlaskuseikkailu alkaa tästä! Näe upea kuohuva Myllykoski sekä lähes kilometrin pituinen vaativa Aallokkokoski kumiveneestä käsin ammattitaitoisen oppaan kanssa.

Koskenlaskun jälkeen matka jatkuu Vuotungin kylään, Pohjolan Pirttiin. Kuinka hyvältä tuntuukaan rentoutua saunaosastolla pitkän koskiseikkailun jäljiltä! Makuelämys on taattu Pirtin maalaistunnelmaisessa tilausravintolassa.

 

 

Mönkijäsafari Rukalta Vuotunkiin Pohjolan Pirttiin

Monipuolista ajoa tiellä, maastossa ja metsäteillä kauniiden maisemien ympäröimänä. Lähde mukaan unelmien mönkijäsafarille asiantuntevan oppaan kanssa, joka opastaa sinulle ajotaitojen salat ja varustaa sinut asiaankuuluvin välinein.

Ajomatkaa Vuotunkiin kertyy noin 50 km, missä kohteemme on pitkän historian omaava Pohjolan Maalaiskartano. Hikisen mönkijäsafarin jälkeen on mahtavaa rentoutua kartanon pihapiiristä löytyvissä saunoissa ja vesihuljussa ulkona terassilla. Virvokkeita voi nauttia vaikkapa takkatulen loimussa. Saunanraikkaina on ihanaa siirtyä valmiiseen herkkupöytään maalaistunnelmaisessa tilausravintolassa.